Over ons

Per 1-1-2019 is onze bedrijfsnaam gewijzigd in Van Gog Auto’s Service, Software & Diagnose, afgekort tot Van Gog Auto’s SSD. Tot die datum was ons bedrijf herkenbaar als CarProf Van Gog en daarvoor als Autocentrum Van Gog.

Directeur eigenaar, Jan-Willem van Gog heeft zich altijd geïnteresseerd voor alles waar een motor op zit. Het autovak is hem van jongs af aan bijgebracht door onder andere zijn vader. Als jongen heeft hij al veel tijd doorgebracht in een werkplaats en veel meegewerkt. Later heeft hij de autovakschool Het Instituut voor Automanagement in Driebergen doorlopen en diverse andere diploma’s op het gebied van vakbekwaamheid behaald. Zijn passie is het vaststellen en oplossen van elektronische storingen. Het is voor hem een uitdaging storingen te kunnen oplossen waar menigeen niet aan uit komt. Zijn kracht is uw meerwaarde. In 2016 is hij betrokken geweest bij een ernstig ongeval, waardoor hij enkele jaren minder in staat is geweest elke dag op zijn zaak aanwezig te zijn. Tijdens deze periode heeft hij zich nog meer verdiept in automotive software oplossingen voor complexe storingen.

Waarom zou u moeten kiezen voor Van Gog Auto’s SSD ?

Hierop hebben wij het antwoord!

Bij Van Gog Auto’s SSD moet het goed gebeuren. Daarbij moet één en ander tegen een redelijke prijs. Door de ervaring en het inzicht dat bij beide aanwezig is, gaat er weinig tijd verloren en kunnen klussen tegen een normale prijs uitgevoerd worden. Dat geldt zeker voor het deel storingsdiagnose. Door een juiste aanpak, kan er veel tijd bespaard worden. Bovendien zijn wij een garage voor alle merken en bieden wij oplossingen voor software problemen op dealer niveau of zelfs hoger. In de merken Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, BMW en Mini zijn de specialist in onze regio !

Door de kleinschaligheid van het bedrijf zijn de lijnen kort en hoeft overleg niet lang te duren. Neemt u maar eens contact met ons op of kom eens langs (na telefonische afspraak).

Contact

Hulsenweg 18
6031 SP Nederweert
06 250 331 69
verkoop@vangog-autos.nl