Werkplaats

Ons team van ervaren monteurs in onze afdeling werkplaats verzorgt het onderhoud en de reparaties aan alle merken en typen personenauto’s en lichte bedrijfswagens, APK-keuringen en roetmetingen, alsmede airco-service. Bij schade aan uw auto kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Tevens is onze werkplaats uitgerust met de modernste outillage, wat garant staat voor goed kwalitatief onderhoud aan uw auto, mede door regelmatige trainingen voor onze medewerkers om volledig op de hoogte te zijn van de nieuwste technieken. Tezamen kunnen wij hierdoor de juiste diagnose stellen en reparaties adequaat uitvoeren. Klanten voelen zich welkom, vinden het een laagdrempelig en veelzijdig bedrijf waar ze goed luisteren naar de wens van de klant en haar afspraken nakomt. Kijk op Klantenvertellen voor meer informatie. Tevens wordt voldaan aan alle wettelijke voorschriften.

Vakkundig onderhoud

IMG_6211U kiest bij ons de zekerheid dat wij uw auto vakkundig onderhouden.

 • Naast technisch onderhoud van alle merken helpen wij u ook graag met:
  – jaarlijkse APK-keuringen incl. roetmetingen bij dieselmotoren
  – schade taxatie, -reparatie en afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij
  – reparatie en/of vervanging van autoruiten
  – uitlijnen, wielen balanceren
  – airco service; het onderhouden/repareren van uw auto airco
 • Ons specialisme is op het gebied van het vaststellen, herkennen en oplossen van technische storingen veroorzaakt door elektronische systemen van uw auto. Zo werken wij met gereedschappen, onder andere diagnose en meetgereedschappen, die van pas komen bij het opsporen van lastige storingen (zie onze specialismen)
 • Spoelen en reinigen (flushen) van airco sytemen
 • Flushen van automatische versnellingsbakolie (zie onze specialismen)
 • Ultrasoon reinigen injectors benzinemotoren (zie onze specialismen)
 • Testen verstuivers + drukmetingen commenrail dieselmotoren (zie onze specialismen)
 • Remschijven afdraaien op de auto (zie onze specialismen)

Service en advies tot in de details

IMG_6204Wij bieden u service en adviseren u tot in de kleinste details. Goed onderhoud betekent dikwijls iets meer doen dan de automobielfabriek voorschrijft. Iedereen erkent de noodzaak van een schoon milieu. Om uw auto zo milieuvriendelijk als mogelijk te maken, hebben de autoproducenten in korte tijd motoren en brandstofsystemen ontwikkeld die enerzijds uw rijplezier verhogen en anderzijds de schadelijke uitlaatemissie tot nagenoeg nul reduceren. Dit is mogelijk door zeer verfijnde technieken toe te passen. Maar door omstandigheden zoals stadsverkeer, luchtvochtigheid etc. ontstaat er echter vervuiling in uw motor. Het gevolg is dat uw auto bijna ongemerkt slechter en minder soepel gaat lopen. Wij hebben in ons assortiment producten welke speciaal bedoeld zijn in het reinigen van uw motor en het oplossen van storingen ontstaan door vervuiling. Mocht u meer informatie hierover wensen, dan zullen wij u graag in ons bedrijf te woord staan.

Naast vakmanschap bieden wij u scherpe prijzen en een groot assortiment voorraad van onderdelen van personenauto’s.

Campers zijn welkom bij ons

IMG_6187Campers zijn hele specifieke “auto’s” waarvan er geen tweede is. Ze zijn allen uniek. Dit, omdat de auto aangepast is aan de klant met betrekking tot opbouw, inrichting, belasting en motorisering. Onze ervaring leert dan ook dat ze vaak niet welkom zijn in de werkplaats. Ze kunnen niet in de werkplaats ondergebracht worden, vanwege de afmetingen en/of het gewicht. CarProf Van Gog Auto’s is er bij de opzet van het bedrijf steeds vanuit gegaan dat de campers onderhouden en gekeurd moeten kunnen worden.

Personenauto´s, keuren en onderhoud

IMG_6207Van een Suzuki Alto tot een Mercedes S klasse. Alle personen auto’s kunnen wij keuren en onderhouden. Per klant verschillen de wensen met betrekking tot het onderhoud en reparatie. De een wil het minimale gedaan hebben om de kosten laag te houden en de ander wil de auto in topconditie hebben en houden. Beide zijn mogelijk bij CarProf Van Gog Auto’s. Bedenk uzelf dat de jaarlijkse verplichte APK keuring echt het minimale is met betrekking tot controle op de veiligheid en technische staat van de auto. Naast de keuring zullen wij daarom adviezen uitbrengen met betrekking tot het onderhoud van de auto.

Mobiele applicatie

mobiele applicatie

Contact

Hulsenweg 18
6031 SP Nederweert
06 250 331 69
verkoop@vangog-autos.nl