Over ons

Per 1-1-2015 is onze bedrijfsnaam gewijzigd in CarProf Van Gog Auto’s. Tot die datum was ons bedrijf herkenbaar als Autocentrum Van Gog.

Het is opgericht in januari 1994. Juni 1995 heeft men de nieuwbouw afgerond en vanaf die tijd werkt men in een pand welk voldoet aan de huidige manier van werken. Het pand is gelegen aan de Hulsenweg 18 te Nederweert en heeft een overdekte showroom van 800 m², verdeeld in twee verdiepingen, en een goed geoutilleerde werkplaats van 400 m².

Directeur eigenaar, Jan-Willem van Gog heeft zich altijd geïnteresseerd voor alles waar een motor op zit. Het autovak is hem van jongs af aan bijgebracht door onder andere zijn vader. Als jongen heeft hij al veel tijd doorgebracht in een werkplaats en veel meegewerkt. Later heeft hij de autovakschool Het Instituut voor Automanagement in Driebergen doorlopen en diverse andere diploma’s op het gebied van vakbekwaamheid behaald. Zijn passie is het vaststellen en oplossen van elektronische storingen. Het is voor hem een uitdaging storingen te kunnen oplossen waar menigeen niet aan uit komt.

CarProf Van Gog Auto’s specialiseert zich in de verkoop van gebruikte auto’s en het onderhouden/repareren van alle personenauto’s en lichte bedrijfswagens, maar is met name gespecialiseerd in de merken Volkswagen, Seat en Audi. Wij hebben continue een ruime keuze van gebruikte auto’s in voorraad. Hebben wij een keer de auto die u zoekt niet in voorraad ? Geen probleem, laat het ons weten naar welke auto u op zoek bent en wij gaan voor u op zoek.

Vervoer

LT35 BE-OPLEGGER 004Wij beschikken over een oplegger waarmee auto’s en bedrijfswagens vervoerd kunnen worden. Heeft u een auto die van plaats A naar plaats B moet en u weet niet hoe te gaan realiseren?

Vraag een offerte aan voor vervoer door maatwerk. Samen met de klant komen we wellicht tot een passende oplossing.

Waarom zou u moeten kiezen voor CarProf Van Gog Auto’s?

Hierop hebben wij het antwoord!

Bij CarProf Van Gog Auto’s moet het goed gebeuren. Daarbij moet één en ander tegen een redelijke prijs. Door de ervaring en het inzicht dat bij beide aanwezig is, gaat er weinig tijd verloren en kunnen klussen tegen een normale prijs uitgevoerd worden. Dat geldt zeker voor het deel storingsdiagnose. Door een juiste aanpak, kan er veel tijd bespaard worden.

Door de kleinschaligheid van het bedrijf zijn de lijnen kort en hoeft overleg niet lang te duren. Neemt u maar eens contact met ons op of kom eens langs.

Mobiele applicatie

mobiele applicatie

Contact

Hulsenweg 18
6031 SP Nederweert
06 250 331 69
verkoop@vangog-autos.nl