Onderhoudsbeurt

De kleine en grote beurt

Het onderscheid tussen een grote en kleine beurt bestaat eigenlijk niet meer. Moderne auto’s geven bij bepaalde intervallen aan dat onderhoud vereist is. Afhankelijk van de kilometerstand schrijft de fabrikant voor welke werkzaamheden er dan verricht moeten worden. CarProf werkt met een actuele database waar deze voorschriften te vinden zijn.

Wat doet CarProf van Gog bij een onderhoudsbeurt?

Afhankelijk van het interval schrijft de fabrikant voor welke onderdelen en vloeistoffen aan inspectie toe zijn. Zo wordt aangeraden om bij elke 20.000 kilometer de interieurfilters te vervangen. Bij 120.000 kilometer kan de distributieriem aan de beurt zijn. De CarProf monteur controleert daarom eerst de kilometerstand van uw auto. Wanneer duidelijk is wat er moet gebeuren, ontvangt u een offerte die uitvoerig besproken wordt. Pas daarna voert CarProf het onderhoud uit.

Beter onderhoud bij CarProf van Gog

CarProf gebruikt bij een onderhoudsbeurt uitsluitend A-merk onderdelen. Bovendien zijn de CarProf monteurs uitstekend opgeleid. Al het onderhoud wordt volgens fabrieksvoorschrift uitgevoerd. Zonder sporen overigens: stoel- en stuurhoes worden pas verwijderd als u uw auto weer op komt halen.

Contact

Hulsenweg 18
6031 SP Nederweert
06 250 331 69
verkoop@vangog-autos.nl