De zes pijlers

1. CarProf, garage van alle merken

Stelt u zich eens voor: de banden van uw Suzuki zijn versleten of uw Audi maakt een vreemd geluid. Moet u nu echt op zoek naar een merkdealer? Of neemt u genoegen met een lokale garage die ‘nog wel een bandje heeft liggen’? Er is een betere optie: CarProf repareert en onderhoudt uw auto altijd. Welke leeftijd uw auto ook heeft en van welk merk deze ook mag zijn. Het is niet meer zo dat alleen automonteurs van de dealer de specifieke informatie bezitten of de merkonderdelen kunnen bestellen. De specialisten van CarProf maken met behulp van merkspecifieke meetapparatuur de juiste diagnose. En uw auto wordt altijd met merkonderdelen van originele kwaliteit en specialistische vakkennis gerepareerd.

2. 24 maanden garantie op onderhoud en reparaties

CarProf begrijpt dat u liever rijdt dan stilstaat. Dus doen wij er alles aan om u weer snel op weg te helpen en wij beloven u daar ook te houden. Wij bieden u een unieke garantie van 24 maanden op al het onderhoud, doordat alle reparaties volgens het boekje verlopen.

3. Merkonderdelen van originele kwaliteit

CarProf werkt met dezelfde merkonderdelen die bij de aanschaf van uw auto al aanwezig waren. Wij geloven dat alleen het origineel goed genoeg is. Om die authentieke kwaliteit te kunnen waarborgen gebruiken onze monteurs up-to-date apparatuur en de nieuwste materialen.

4. Fabrieksgarantie

De Europese regelgeving stelt merkonafhankelijke autobedrijven in staat om auto’s te onderhouden en te repareren zónder dat de fabrieksgarantie komt te vervallen. CarProf beschikt over dezelfde technische gegevens als de merkdealer en werkt uitsluitend conform fabrieksvoorschriften. Daardoor blijft de originele fabrieksgarantie behouden – of u ons nu een reparatie of onderhoud laat uitvoeren.

5. Kwaliteit / vakmensen

CarProf stelt hoge eisen aan haar personeel: een CarProf-monteur houdt van zijn vak en is vakbekwaam door specialistische opleidingen. Onze monteurs worden continu bijgeschoold door middel van op maat gemaakte trainingen, zodat zij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op technisch gebied. Een CarProf-vestiging is zo goed als haar personeel.

6. Offerte / heldere afspraken

Niemand wordt gelukkig van dure verrassingen achteraf. Daarom zijn wij zo duidelijk mogelijk: we overleggen met u de verwachte kosten op basis van een offerte, houden telefonisch contact en laten achteraf zien wat er is uitgevoerd.

Contact

Hulsenweg 18
6031 SP Nederweert
06 250 331 69
verkoop@vangog-autos.nl